woensdag 6 oktober 2010

Spontin Bag in Box water failliet verklaard - Watercompany


Een waterkoeler op de waterleiding aansluiten is niet altijd overal mogelijk. Soms is het bouwkundig onmogelijk een waterleiding aan te leggen. Vandaag was ik bij zo'n locatie. Dit bedrijf had bewust gekozen om geen waterkoeler met flessen aan te schaffen maar te kiezen voor een systeem van Spontin met Bag in box. Water in een doos, geen flessen, minder logistiek. lichter voor het personeel en als de doos leeg is kan deze volledig recyclebaar bij het huishoudelijk afval.

Helaas is Spontin eind augustus failliet verklaard. Weg bewuste keuze en de koelers die deze klant had aangeschaft zijn meteen ook waardeloos. Gelukkig zijn wij al langere tijd aan het kijken hoe wij klanten die geen waterleiding hebben maar wel zuiver gekoeld water willen drinken het beste kunnen helpen. Op een zo duurzaam mogelijke manier. Wat blijkt, de waterpakken die wij binnenkort willen lanceren passen perfect in de waterkoelers van Spontin.

Dus beste Spontin klanten. Zet u werkende bag in box waterkoeler niet bij het grof vuil, vervang deze niet voor een flessenkoeler, maar neem gewoon even contact met ons op. Wij zorgen dat u gewoon pakken kunt blijven gebruiken zoals jullie gewend zijn.
Spontin Bag in Box water failliet verklaard - Watercompany

2 opmerkingen:

  1. Dat is een goei, wij zijn juist door onze voorraad heen. Met wie kunnen we dan contact opnemen?? Wij hebben nog een oude cooler met 2 voorkoelvakken en 1 gebruiksvak.
    Mercikes voor een tel nr of een adres of e-mail.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dany,

    Je profiel is helaas niet openbaar dus kan ik niet op je reageren. Je kunt mailen naar huub@watercompany.nl of bellen naar 0165-305590

    BeantwoordenVerwijderen